Berbere gidip öldürülmüştü! Katilin kimliği şoke etti

Olay, 14 Şubat günü 13.45 sıralarında Yüreğir ilçesine bağlı Havutlu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Onur Nursoy (24) borç verdiği arkadaşı İrfan M.’nin (35) berber dükkanına gitti. Nursoy, alacağını istedi ancak alamadı. Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma alevlenerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında İrfan M., arkadaşı Onur Nursoy’u göğsünden 4 kez vurdu. Onur Nursoy, karnından vurularak yere yığıldı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Nursoy’un hayatını kaybettiğini belirledi. Nursoy’a yapılan otopsisinin ardından cenazesi toprağa verildi.

ARAZİDE KAÇARKEN YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, Onur Nursoy’un katilini yakalamak için güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemelerde katil zanlısı İrfan M.’yi (35) kuzeni Emir M.’nin (23) bölgeden kaçırdığını tespit etti. Kamera incelemeleri sonucu şüpheli İrfan M.’nin kaçtığı otomobil Sarıçam ilçesine bağlı Karaömerli Mahallesi’nde terk edilmiş halde bulundu. Bölgeden fazla kaçamayacaklarını öngören dedektifler, İrfan M. ve kaçmasına yardım eden kuzeni Emir M.’yi boş arazide yakaladı.

GÖĞSÜNDEN VURUP ‘AYAKLARINA SIKTIM’ DİYE SAVUNMA YAPTI

Emniyette sorguya alınan İrfan M., “Kendimi korumak için ateş ettim. Bana saldırdı, kendimi koruma için ayaklarına ateş ettim. Çok pişmanım” dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İrfan M. ‘kasten adam öldürme’ suçundan, kuzeni Emir M. ise ‘yardım ve yataklık’ suçundan tutuklandı.

Related Posts

Katolik Kilisesi’nde papalık seçim süreci yarın başlıyor

Vatikan’da Katolik Kilisesi’nin yeni papasını belirlemek üzere seçim süreci (Konklav) yarın başlayacak

ABD-Türkiye temasları | Barış diplomasisi için yeni adım: Trump, Ukrayna savaşını bitirmek için Erdoğan’dan destek istedi

ABD-Türkiye temasları | Barış diplomasisi için yeni adım: Trump, Ukrayna savaşını bitirmek için Erdoğan’dan destek istedi

Kadınlar vahşice katledilen Bahar Aksu için toplanacak

İstanbul’da kadınlar sabah saatlerinde boşandığı erkek tarafından sokak ortasında vahşice katledilen Bahar Aksu için bir araya geliyor. Cinayete tepki gösteren kadınlar saat 19.00’da ve 19.30’da iki ayrı eylem düzenleyecek

Ankara’da sürpriz zirve

Bakan Kurum, “Yerel yönetimlerimizle iş birliği içinde çalışmayı sürdüreceğiz.” açıklamasını yaptı.

Ağaçların zirvesinde gökyüzünde yaşam! Doğayla dans edilen yer büyülüyor

Endonezya’nın derin ormanlarında, yerden onlarca metre yükseklikte kurulu ağaç ev köyleri, insanlık tarihinin en etkileyici yaşam alanlarından birini oluşturuyor. Korowai ve Kombai gibi yerli halkların inşa ettiği bu yapılar, yalnızca barınak değil …

Başkan Aras’tan dikkat çeken uyarı! ‘Her şey satılsa da yine de kurtarmaz”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Aras, belediyelerin mali durumuna dikkat çekerek, “İlçe belediyelerinin artık kendilerini yönetecek hali kalmadı” dedi.