
Sakarya’da Kentsel Dönüşüm Müjdesi İçin Bekleyiş Devam Ediyor
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ankara’da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’la bir araya geldi. Alemdar, şehirde gerçekleşen kentsel dönüşümle ilgili son gelişmeleri Bakan Kurum’a iletti ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Başkan Alemdar, kentsel dönüşümün şehirde atılacak adımların temeli olduğunu vurgulayarak, Tığcılar’dan başlayarak dönüşümü aşamalı bir şekilde gerçekleştirmeyi planladıklarını belirtti.
Alemdar, Ankara temasları hakkında detayları paylaşarak, “Sakarya’ya en iyi hizmeti sunmak için Ankara’da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kentsel dönüşüm dosyamızı Bakanlığa sunduk ve artık geri dönüşü bekliyoruz. Amacımız, şehri aydınlık bir geleceğe taşımak ve dönüşümü başarılı bir şekilde tamamlamak.” dedi.
“Dönüşüm Gerçekleşmezse Tüm Çabalar Boşa Gidecektir”
“Kentsel dönüşümü gerçekleştirmeden diğer çalışmaların başarılı olmayacağını sürekli vurguluyoruz. Dirençli, sosyal ve yeşil bir şehir oluşturmak için dönüşüm şart. Şehirde bütünlük sağlamazsak hedeflerimize ulaşamayız. Herkesin dönüşüme katkıda bulunması gerekiyor.” şeklinde konuştu.
Bakanlıktan Gelen Geri Dönüş Bekleniyor
Alemdar’ın liderliğinde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarında Tığcılar pilot bölge olarak seçildi ve ilk adımlar burada atılacak. Şimdi, çalışmaların başlaması için bakanlıktan gelecek geri dönüş bekleniyor.
More Stories
Samsun’da Korkunç Cinayet
Diyanet’in sahur menüsü gündem oldu! Avokado detayı dikkat çekti
1036 sentetik hap ele geçirildi