PİLOT girişimleri Silikon Vadisi’nde

Stanford Global Eğitim Merkezi İş Birliğiyle Girişimciler Uluslararası Arenada Büyüme Fırsatı Buldu

Stanford Global Eğitim Merkezi ile iş birliği içinde hazırlanan program sayesinde girişimciler, özel eğitimlere, çalıştaylara ve yatırımcı sunumlarına katılma imkanı buldu. Dünyanın önde gelen yatırımcıları ve teknoloji devleriyle buluşan girişimciler, işlerini küresel standartlara taşıyarak uluslararası ağlara erişme fırsatı elde etti.

TT Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan şunları söyledi: “Stanford Üniversitesi’ndeki program, girişimlerimizin uluslararası ölçekte değer yaratması için büyük önem taşıyor. TT Ventures olarak, buradaki ekosistemle yakından çalışarak girişimlerimize yeni fırsatlar sunuyoruz. TT Ventures PİLOT ile bugüne kadar 121 girişime 3.2 milyon dolarlık nakit ve yatırım desteği sağladık. Bu girişimlerden 69’u toplamda 55 milyon dolarlık yatırım aldı ve PİLOT mezunlarının portföy değeri 2024 itibarıyla 364 milyon dolara ulaştı. Girişimlerimiz dünya genelinde faaliyet gösteriyor ve TT Ventures PİLOT ile Türkiye’nin girişimcilik ekosistemini desteklemeyi ve yeni ‘unicorn’lar yaratmayı hedefliyoruz.”

Related Posts

Kıbrıslılar TEKNOFEST’e akın etti: Güçlendiğimizi hissettim!

TEKNOFEST KKTC’ye katılan Kıbrıslılar, festivalin ülkelerinde düzenlemesinden dolayı gurur duyduklarını aktardı.

TESK’ten Kurban Bayramı açıklaması: ‘Ben kasabım’ diyenler…

TESK Genel Başkanı Palandöken, Kurban Bayramı öncesinde özellikle büyükşehirlerde artan nüfus göz önünde bulundurularak modern ve hijyenik kurban kesim alanlarının yaygınlaştırılması gerektiğini söyledi.

Çin’den uyuşturucu kimyasallar için ABD’ye taviz sinyali: Ticaret savaşı yumuşayabilir

ABD ile Çin arasında tırmanan ticaret gerilimini azaltmak isteyen Pekin yönetiminin, fentanil ve öncü kimyasalların ihracatını denetleme sözüyle Washington’la müzakereye kapı araladığı ileri sürüldü. Çinli Bakan Vang’ın, ABD’li yetkililerle görüşmek üzere harekete geçtiği bildirildi.

Mustafa Varank: TEKNOFEST ‘tam bağımsız Türkiye’ hedefiyle oluşturuldu

TEKNOFEST KKTC’de etkinlik alanını gezdikten sonra DHA muhabirine değerlendirmelerde bulunan TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, “TEKNOFEST markasının oluşturulma amacı ‘tam bağımsız Türkiye’ hedefidir. Gayemiz kendi ayakları üzerinde durabilen, teknolojisini geliştirebilen, satabilen bir ülke inşa etmekti. Bugün tam bağımsız, kendi kendine yeten Türki Cumhuriyetleri ve Türk devletleriyle oldukça güçlü, ortak bir koalisyon kurabiliriz. Dünyada söz sahibi olabiliriz” dedi.

Türk baharatı ve aromatik bitkileri 156 ülkede yemekleri tatlandırıyor

Türk baharatı ve aromatik bitkileri 5 kıtadaki 156 ülkede yemekleri tatlandırırken, sektör geçen yıl 250 milyon dolarlık ihracatla ülke ekonomisine katkı sağladı.

Borsa haftayı ekside kapattı: İşte en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi bu hafta yüzde 2,81 değer kaybederken, bazı hisseler yatırımcısına kazandırdı. Haftanın en çok yükselen ve düşen hisseleri belli oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir