Ölüm haberleri ekipleri harekete geçirdi! Onlarca işletme kapatıldı

İstanbul’da Sahte İçkiden 11 Kişi Hayatını Kaybetti

İstanbul’da son 24 saat içinde sahte içki tüketiminden dolayı hastanelere başvuran 38 kişiden 11’i maalesef yaşamını yitirdi. Sahte içki üretimi yapan kişilere yönelik yapılan çalışmalarda, bu suçunu belirlenen iki kişi yakalanarak adalet önüne çıkarıldı.

63 İşletmenin Ruhsatı İptal Edildi

İstanbul Valisi Davut Gül, kent genelinde sahte içki satışı yapan toplamda 63 işletmenin ruhsatlarının iptal edilip kapatıldığını kamuoyu ile paylaştı.

Vali Gül, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Sahte içki satan 63 işletmenin ruhsatları iptal edilerek kapatılmıştır. Sahte veya kaçak içki satanlar, ölümlere sebep olmaktadır ve bu kişiler tespit edilerek adalete teslim edilmektedir. Lütfen dikkat! Ölüm vakaları artmaktadır.” şeklinde konuştu.

Ayrıca, Gül paylaşımında, İstanbul Valiliği’nin kaçak içki ve sahte alkol kullanımına karşı daha etkin bir mücadele yürütebilmek adına çıkardığı genelgeyi de duyurdu.

Related Posts

Şam’daki Mar İlyas Kilisesi’ne düzenlenen saldırının planlayıcıları yakalandı


Şam’daki Mar İlyas Kilisesi’ne düzenlenen saldırının planlayıcıları yakalandı


ABD saldırısının ardından ‘radyasyon’ uyarısı: CHP’li Şahbaz 6 il için acil önlem almaya çağırdı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz, ABD’nin İran’ın nükleer tesislerine yönelik hava saldırısının ardından, Van, Hakkari, Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars gibi illerde radyasyon riskine karşı önlemler alınmasının zorunlu olduğunu söyledi.

CHP’li isimden, Bakan Şimşek’e salvolar: ‘Sen ve hizmet ettiğin Saray gittiği gün…’

Türkiye’nin sanayisizleştirildiğini ve sıcak para ile rantın merkezi haline geldiğini belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e seslendi. Karabat, “Sürekli ‘En kötüsü geride kaldı’ diyen Şimşek’e şunu söylemek isterim: Sen ve hizmet ettiğin saray gittiği gün en kötüsü geride kalacaktır” açıklamasını yaptı.

AB’den sert uyarı: ’70 üvey kardeş kabul edilemez’

Avrupa Birliği sağlık bakanları, sperm ve yumurta bağışlarında etik sorunların ve donörden doğan çocukların artan sayısının yarattığı etkilerin önüne geçmek için uluslararası düzeyde sınırlama getirilmesini önerdi. İsveç ve Belçika’nın öncülüğünde hazırlanan teklif, Lüksemburg’da düzenlenen AB sağlık bakanları toplantısında gündeme geldi.

ABD’nin İran’a saldırısı sonrası BM’den ilk açıklama

ABD’nin İran’daki Fordo, Natanz ve İsfahan nükleer tesislere saldırı düzenlemesi sonrası BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, yazılı açıklama yaptı. B-2 bombardıman uçaklarıyla düzenlenen saldırının halen gergin durumdaki bölgede tehlikeli bir …

Bolu’da orman yangınına erken müdahale

Bolu’da çıkan orman yangınına erken müdahale sonucu büyümeden söndürüldü.