Olay, akşam saatlerinde Cevherdudey Mahallesi Yasemin Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, nişanlı olan Beyza Akdoğan ile Mustafa Baltaş, yaklaşık 2 ay önce ayrıldı.
Kepçe operatörü Mustafa Baltaş, akşam saatlerinde eline aldığı pompalı tüfekle ayrıldığı nişanlısının adresine gitti.
Beyza Akdoğan’ın ailesinin olmadığı sırada eve giren Baltaş, çıkan tartışma sonucu eski nişanlısını pompalı tüfekle vurduktan sonra aynı silahı başına dayayıp, ateşledi.
Silah seslerini duyan bina sakinlerinin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Akdoğan ve Baltaş’ın hayatını kaybettiğini belirlendi.
Eski nişanlı çiftin cenazesi otopsi işlemleri için Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
More Stories
HDK soruşturmasında tutuklananların sayısı 27’ye yükseldi: Sorgu devam ediyor!
Diş hekimini başından vurup, videosunu annesine gönderdi
Dereköy Sınır Kapısı yakınlarında operasyon: Kırklareli’nde 12 kaçak göçmen yakalandı