İzmir’de Zincirleme Kaza: 2 Yaralı

İzmir’de Zincirleme Trafik Kazası: 2 Yaralı

İzmir’de meydana gelen zincirleme trafik kazasında, 3 otomobil karıştı ve 2 kişi hafif yaralandı.

Olay, Konak ilçesi Mürselpaşa Bulvarı’nda gerçekleşti. İ.S.S. tarafından kullanılan 35 CJF 169 plakalı araç, E.İ. yönetimindeki 35 AZ 5603 plakalı otomobil ve Y.T’nin kullandığı 34 KEE 261 plakalı aracın karıştığı kazada, şans eseri 2 kişi hafif yaralandı.

Kazanın etkisiyle 35 CJF 169 plakalı araç, yol kenarındaki elektrik trafosunu devirerek devrildi. İ.S.S. ve yanındaki kişi, kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ambulans ile yaralılar hastaneye sevk edilirken, İ.S.S. tedavi için kabul edildi ancak diğer yaralı hastaneye gitmeyi reddetti.

Trafik akışının aksamaması için kontrollü bir şekilde sağlanan ulaşım, araçların kaldırılması ile normale döndü.

Related Posts

AKP’li Başkan’dan CHP’li gençlere ‘İmamoğlu’ tehdidi: ‘Bedeli olur, devletin gözü kulağı her yerde’

Kocaeli’nin Derince ilçesinde CHP’li gençler tarafından yapıştırılan “İmamoğlu her yerde” stickerları, AKP Derince İlçe Başkanı Mustafa Tırpan’ı kızdırdı. Tırpan, sosyal medya üzerinden gençleri açıkça tehdit ederek, ‘Kanunen bedeli olur’ dedi.

Sakarya’da acemi kasaplar hastanelere koştu

Sakarya’da bayramın ilk günü kurbanlarını kesmek isterken kendilerini yaralayanlar, hastanelik oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘Bu hayırlı süreci herhangi bir yol kazasına mahal vermeden inşallah başarıya ulaştıracağız’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatlarının bayramlaşma programı için yayımladığı video mesajında Türkiye Yüzyılı ve Terörsüz Türkiye vurgusu yaptı.

Yandaş medyanın ‘villa iddiası’ balonu da patladı! İBB yayımladı: İşte yalanlar ve gerçekler

Kamuoyuna yansıyan “İSKİ’den ödeme çıkarılarak villa alındı” iddiasına ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İSKİ ile İmamoğlu İnşaat arasında hiçbir doğrudan ihale ya da ticari ilişki bulunmadığını bildirdi.

Ankara’da bayram trafiği denetimleri sürüyor

Ankara’da polis ekiplerinin, Kurban Bayramı trafiğine ilişkin denetimleri sürüyor.

5 ilde siber dolandırıcılık operasyonu: 7 kişiye gözaltı

Zonguldak’ta siber dolandırıcılık suçlarına yönelik düzenlenen operasyonda, 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 5’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.