İstanbul’da büyük yangın! 20 ilçeden itfaiye ekibi sevk edildi.

Avcılar’da plastik geri dönüşüm tesisinde çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

GERİ DÖNÜŞÜM TESİSİNDE YANGIN

Tahtakale Mahallesi Gaffar Okkan Caddesi’nde bulunan plastik geri dönüşüm tesisinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Tesiste bulunan plastik maddelerin de etkisiyle alevler kısa sürede büyüdü. Yangın nedeniyle tesisin çevresinde yoğun duman oluştu.

20 AYRI İLÇEDEN İTFAİYE EKİBİ SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine bölgeye Avcılar, Başakşehir, Büyükçekmece ve Bağcılar’ın da aralarında bulunduğu 20 ayrı ilçeden itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, yangının tesisin bitişiğinde bulunan akaryakıt istasyonuna sıçramaması için önlem aldı. Tesisin bulunduğu cadde tedbir amacıyla araç ve yaya trafiğine kapatıldı. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Related Posts

Konya’da ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitingi: CHP’den ‘AK Partililer hazırlansınlar!’ çağrısı

CHP Konya’da “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” temasıyla miting düzenliyor. Yurttaşlar Kılıçarslan Kent Meydanı’nda düzenlenecek miting için alana akın etmeye devam ediyor

Şanlıurfa’daki doluda tarım arazileri zarar gördü

Şanlıurfa’nın Bozova, Hilvan ve Halfeti ilçelerinde dolu etkili oldu. İlçelerinde olumsuz etkilendiği doluda ekili arazilerdeki ağaçlar zarar gördü.

Adıyaman’da gökyüzünde Starlink heyecanı

SpaceX’in uyduları Adıyaman başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin bir çok kentinde görüldü.

Selçuk Bayraktar’dan TEKNOFEST KKTC açıklaması

TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST KKTC’yi ve Türkiye’nin savunma sanayii alanındaki başarısını değerlendirdi.

Hindistan’da yine izdiham: Dini festivalde en az 6 kişi öldü

Hindistan’daki bir dini festivalde çıkan izdihamda en az 6 kişi hayatını kaybetti.

Türk gemiciler ateş çemberinde kaldı

Türk personelin görev yaptığı iki gemi Yemen’de, İran destekli Husilerin kontrolündeki bir limanda adeta kapana kısıldı.