İBB’de yılbaşı gecesi önlemleri: Metro 24 saat çalışacak, toplu taşıma ücretsiz

İstanbul’da Yılbaşı Gecesi Toplu Ulaşıma Özel Planlamalar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yılbaşı gecesi için özel önlemler aldı. İhtiyaçların hızlı bir şekilde karşılanması ve kesintisiz hizmet için belirli ekipler görevlendirildi.

Yılbaşı gecesi beklenen kalabalık nedeniyle toplu taşıma araçları için ek seferler düzenlendi. İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT), 31 Aralık’ta 832 farklı güzergahta 64 bin sefer yaparken yılbaşı gecesi için de toplamda 25 farklı hatta 304 ek sefer düzenleyecek. Gece boyunca devam edecek metrobüs hizmeti de 221 ek sefer ile desteklenecek.

İBB’ye bağlı toplu taşıma hizmetlerinde, dini ve ulusal bayramlar ile resmi tatillerde olduğu gibi 1 Ocak’ta da kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine 24 saat boyunca ücretsiz hizmet sunulacak.

Metro Hatları 24 Saat Hizmet Verecek

İstanbul’daki M1A, M1B, M2, M3, M4, M5, M6, M7, M8 ve M9 metro hatları, 1 Ocak’ta 24 saat boyunca açık olacak.

Ayrıca, T1, T3, T4, T5 tramvay hatları ile F1 ve F4 füniküler hatları saat 02.00’ye kadar seferlerine devam edecek. Şehir Hatları vapurları da 31 Aralık’ta yılbaşı gecesi için ek seferler düzenleyecek.

Yılbaşı gecesi tüketici hakları ihlalleri, dilencilik, izinsiz ilan ve reklamlar, kaçak hafriyat dökümü, seyyar ve izinsiz faaliyetleri önlemek amacıyla zabıta ekipleri vardiya usulüyle görev yapacak.

Related Posts

Bahçeli, “Cumhurbaşkanı’nın iki yardımcısı olsun, biri Kürt, diğeri Alevi olsun” demiş

Bahçeli, “Cumhurbaşkanı’nın iki yardımcısı olsun, biri Kürt, diğeri Alevi olsun” demiş

Gürcistan’da öldürüldü… Restoranda kanlı pusu

Gürcistan’ın Batum kentinde meydana gelen olayda restoranda yemek yiyen Hakkı Tekin silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Tekin, hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş’ta Kesintisiz Bisiklet ve Yürüyüş Parkuru Açıldı

Kahramanmaraş’ta Onikişubat Belediyesi tarafından yapılan 9 kilometrelik kesintisiz bisiklet yolu ve yürüyüş parkuru, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Proje, çeşitli sosyal donatılarla zenginleştirilmiş durumda ve sağlıklı yaşamı teşvik ediyor.

Yayın sırasında sel sularına kapıldı

Pakistan’da muson yağmurlarının yol açtığı selde 159 kişi öldü, 300 kişi yaralandı. Sel sularının içinden yayın yapan muhabir akıntıya kapıldı.

Husiler: İsrail’in Ben Gurion Havalimanı dahil birçok noktayı vurduk

Yemen’deki Husiler, İsrail’in Tel Aviv’deki Ben Gurion Havalimanı, Eilat Limanı ve Negev bölgesindeki bir askeri hedefe balistik füze ve dört silahlı insansız hava aracı (SİHA) ile saldırı düzenlediklerini duyurdu. Husilerin askeri sözcüsü Yahya Seri …

Pakistan Büyükelçiliği’nde Mango Festivali

Ankara’daki etkinlikte Pakistan mangoları tanıtıldı, diplomatik katılım sağlandı.