Gebze’de Komşular Arasında Kavga: 6 Yaralı

Gebze’de Köşklü Çeşme Mahallesi’nde Patlak Veren Kavgada 6 Kişi Yaralandı

Gebze ilçesine bağlı Köşklü Çeşme Mahallesi 502/2 Sokak’ta meydana gelen olayda, komşular arasındaki sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada sopaların da kullanıldığı belirtilirken, A.D, M.Y, N.Y, D.Y, L.K. ve Y.K. isimli 6 kişi yaralandı ve hemen hastaneye kaldırıldı.

Olayın duyulması üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra çevre hastanelere sevk edildi.

Polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kavga sebebi ve taraflar arasındaki ilişkinin aydınlatılması için çalışmalar sürüyor.

Related Posts

Güney Kore’nin yeni Devlet Başkanı Lee Jae-myung oldu

Güney Kore’de düzenlenen devlet başkanlığı seçiminin resmi olmayan seçim sonuçlarına göre, Demokratik Parti’nin (DP) adayı Lee Jae-myung oyların yaklaşık yüzde 49,29’unu alarak ülkenin yeni devlet başkanı olmaya hak kazandı. Güney Kore’de Devlet …

Yılmaz Özdil canlı yayında anlattı İşte İzmir’deki grevin perde arkası

Türkiye’nin gündemi SÖZCÜ TV’de tartışılıyor. SÖZCÜ Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, İpek Özbey’in sunduğu Kırmızı Beyaz programında İzmir’de belediye işçilerinin grevini yorumladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, HÜDA PAR lideriyle görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile görüştü.

İngiltere’den Abramovich’e tehdit: Chelsea satışı gelirinin Ukrayna’ya aktarılması için dava edebilir

İngiltere hükümeti, eski Chelsea Futbol Kulübü sahibi Rus iş adamı Roman Abramovich’i, kulübün satışından elde edilen gelirin yalnızca Ukrayna’ya aktarılmasını sağlamak için dava etmekle tehdit etti.

CHP’li belediyelere yönelik gözaltı görüntülerine AKP’li isimden itiraz geldi

CHP’li belediyelere yönelik 5.dalga operasyonda gözaltına alınan 38 kişinin sağlık kontrolleri için sevk edildikleri anlara ait görüntüler tepkilere neden olurken bir itiraz da AKP’li milletvekili Şamil Tayyar’dan geldi.

Tıbbi rapor sızdırıldı: Imane Khelif’in biyolojik olarak erkek olduğu açıklandı

Paris 2024 Olimpiyatları’nda kadınlar boks dalında altın madalya kazanan Cezayirli boksör Imane Khelif hakkında tartışmalı bir tıbbi rapor kamuoyuna sızdırıldı. 2023 Dünya Şampiyonası sırasında Hindistan’ın Yeni Delhi kentinde yapılan cinsiyet testinin sonuçları, Khelif’in biyolojik olarak erkek kromozom yapısına (XY) sahip olduğunu gösterdi.