Denizde erkek cesedi bulundu

Bayraklı sahilinde bir kişinin denizde hareketsiz halde olduğunu fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve deniz polisi yönlendirildi.

Ekiplerin çalışmasıyla erkek cesedi denizden çıkarıldı.

Üzerinden kimlik çıkmayan ceset, incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Related Posts

Kızamığa yakalandıktan 10 yıl sonra hayatını kaybetti: Nedeni tüm ailelere örnek oldu

Acılı bir anne, tüm ebeveynleri uyarıyor: “10 yıl önce kaptığı bir hastalık yüzünden kızım artık burada değil.” Henüz 5 aylıkken kızamık olan ve tamamen iyileştiği sanılan 10 yaşındaki Renae, virüsün yıllar sonra tetiklediği bir beyin hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Terörsüz Türkiye süreci: Komisyon üçüncü kez toplandı

Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin Meclis’te kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, üçüncü kez toplandı.

Havada iniş takımı arızası panik yarattı

Antalya’dan kalkan bir uçak, Marmara Denizi üzerinde seyir halindeyken ön iniş takımı arızası yaşadı. Pilot, telsizden gerekirse Büyükçekmece Gölü’ne iniş yapabileceğini bildirdi. Hezarfen Havalimanı’na yönlendirilen uçak, saat 12.30’da sorunsuz şekilde iniş yaptı.

Zelenski: Ukrayna olmadan Ukrayna hakkında konuşmak imkansız

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Kiev’deki forumda yaptığı konuşmasında Rusya-Ukrayna savaşını değerlendirdi. Zelenski, “Amerika Birleşik Devletleri Başkanı ve Putin arasında görüşme ikili ilişkileri açısından kesinlikle önemli olabilir ancak biz olmadan Ukrayna hakkında hiçbir şeyi kabul edemezler.” ifadelerini kullandı.

Rezan Epözdemir’in gözaltı süresi uzatıldı

FETÖ’ye yardım, siyasi-askeri casusluk ve rüşvet suçlamalarıyla pazar günü gözaltına alınan avukat Rezan Epözdemir’in gözaltı süresi bir gün daha uzatıldı.

Mersin’de baba dehşeti: Oğullarını vurdu

Mersin’de İbrahim T. isimli adam, iki oğlu ile onların arkadaşı bir kişiyi araçla takip edip, tüfekle yaraladı.