Bodrum’da dünyaca ünlü tasarımcı Luca Dini imzalı süper yat suya indirildi

Bodrum’da 50 Metrelik Süper Lüks Yat Denize İndirildi

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki İçmeler Mevkii’nde bulunan bir tersanede inşa edilen Legasea adlı 50 metrelik süper lüks yat, bugün gerçekleştirilen bir törenle denize indirildi. Törene, ünlü İtalyan tasarımcı Luca Dini ve deniz turizminin önde gelen isimleri de katıldı.

28.5 Milyon Euro’ya Satıldı

Bodrum tersanelerinde inşa edilen yat, 4 güvertesi, 6 misafir kabini, 2 salonu ve 10 mürettebat için 5 ayrı kabin ile toplamda 12 misafire konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır. Yatın genişliği 9 metre, uzunluğu ise 50 metredir ve satış fiyatı 28.5 milyon Euro olarak belirlenmiştir.

Yatı teslim alan Tzahi Nachmias, “Türkiye’yi, Bodrum’u çok seviyorum. Dünya genelinde seyahat ediyorum ama Türkiye’ye geldiğimde evime dönmüş gibi hissediyorum. Bodrum, Marmaris ve Göcek’te kendimi çok iyi hissediyorum. Bu tekne tamamen kişisel kullanımım için üretildi. İkinci siparişimi de şimdiden verdim” şeklinde konuştu.

Related Posts

AB’den sert uyarı: ’70 üvey kardeş kabul edilemez’

Avrupa Birliği sağlık bakanları, sperm ve yumurta bağışlarında etik sorunların ve donörden doğan çocukların artan sayısının yarattığı etkilerin önüne geçmek için uluslararası düzeyde sınırlama getirilmesini önerdi. İsveç ve Belçika’nın öncülüğünde hazırlanan teklif, Lüksemburg’da düzenlenen AB sağlık bakanları toplantısında gündeme geldi.

ABD’nin İran’a saldırısı sonrası BM’den ilk açıklama

ABD’nin İran’daki Fordo, Natanz ve İsfahan nükleer tesislere saldırı düzenlemesi sonrası BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, yazılı açıklama yaptı. B-2 bombardıman uçaklarıyla düzenlenen saldırının halen gergin durumdaki bölgede tehlikeli bir …

Bolu’da orman yangınına erken müdahale

Bolu’da çıkan orman yangınına erken müdahale sonucu büyümeden söndürüldü.

Emekli Büyükelçi Okçal: Kimse İsrail ve ABD karşıtlığı nedeniyle İran’daki molla rejimini destekleme noktasına gelmemeli

Emekli Büyükelçi Okçal: Kimse İsrail ve ABD karşıtlığı nedeniyle İran’daki molla rejimini destekleme noktasına gelmemeli

FETÖ davasında skandal itiraf! ‘Erol abinin ölümü Washington’da planlandı, Medine’de onaylandı. Katili dışarda’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski yaveri Ali Yazıcı, yargılandığı FETÖ Genelkurmay Çatı Davası’nda 15 Temmuz darbe girişimi sırasında öldürülen Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’un ölümüne ilişkin detayları açıkladı. Erol Olçok’un eşi Nihal Olçok’un “Abdullah Tayyip Olçok’un, Erol Olçok’un suçu neydi?” diye bağırması üzerine Ali Yazıcı, “Erol Abi’nin ölümü Washington’da planlandı, Medine’de onaylandı. 15 Temmuz’da da uygulandı.” dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’da Paşinyan’ı kabul etti: Normalleşme görüşüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan’ı kabul etti. Kabulde, Türkiye ile Ermenistan arasındaki normalleşme süreci kapsamında atılabilecek adımlar da ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, mevcut konjonktürde Azerbaycan ile Ermenistan arasında barış müzakerelerinde varılan mutabakatın önemine dikkat çekti.