Beşiktaş Göztepe maçında kırmızı kart çıktı

Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş, sahasında Göztepe ile karşılaşıyor.

Siyah-beyazlılarda Tayyip Talha Sanuç, kırmızı kart gördü ve 36. dakikada oyun dışında kaldı.

SERBEST VURUŞTAN GOL GELDİ

Tayyip Talha Sanuç’un faul yapması sonrası serbest vuruşta topun başına geçen Romulo, topu ağlara yolladı ve maç 1-1 oldu.

MASUAKU 100. MAÇINA ÇIKTI

Siyah-beyazlı takımın Demokratik Kongolu oyuncusu Arthur Masuaku, Göztepe karşısında Beşiktaş formasıyla 100. maçına çıktı.

Karşılaşmadan önce siyah-beyazlı kulübün asbaşkanı Murat Kılıç, 31 yaşındaki sol beke kulübün simgesi “Kartal heykeli” ve çiçek hediye etti.

Tecrübeli futbolcu, siyah-beyazlı formayla tüm kulvarlarda 99 maçta 3 gol, 16 asistlik performans sergiledi.

Related Posts

Okulda arkadaşının boğazını sıktığı 10 yaşındaki Yusuf’tan acı haber

Okulda akranı tarafından boğazı sıkılan Yusuf, 45 gün sonra yaşam savaşını kaybetti. Yusuf’un ağabeyinin de 15 ay önce okulda çıkan kavga sonrası yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

Raylara düşen kediyi kurtarmak için treni durdurdu, raylara indi

Bakırköy Marmaray durağında rayların üzerinde duran yavru kediyi fark eden makinist, seferi durdurdu. Raylara inerek kediyi kurtaran makinist, yolculardan alkış aldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Hindistan’da düşen uçakta yeni detaylar ortaya çıktı: Soruşturma pilotlara yoğunlaştı

Air India’nın 12 Haziran’daki ölümcül kazasına ilişkin soruşturmada, uçağın iki motoruna yakıt akışını sağlayan anahtarların kalkıştan hemen sonra kapatıldığı tespit edildi. İlk bulgular, Boeing 787 Dreamliner model uçakta teknik bir arıza olmadığını, odak noktasının pilotların eylemleri olduğunu ortaya koydu.

Terör örgütü PKK’nin silah bırakmasının ardından TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan ilk açıklama: ‘Komisyonla ilgili çalışma bitmek üzere’

Terör örgütü PKK’nin silah bırakmaya başlamasının ardından Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş’tan dikkat çeken bir mesaj geldi. Kurtulmuş, “Süreç planlandığı gibi gidiyor. Komisyonla ilgili çalışma bitmek üzere. Komisyon süreci TBMM adına takip edecek” ifadelerini kullandı.

Diyabet hastası ilk Barbie

OYUNCAK üreticisi Mattel, Tip-1 diyabet hastası ilk Barbie bebeğini piyasaya sürdü.

96 can kaybının yaşandığı apartmanın müteahhidinden mahkeme heyetine küfür

Adana’da 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 96 kişiye mezar olan Alpargün Apartmanı’nın yıkılmasına ilişkin davada 17’si ağırlaştırılmış, 62 kez müebbet ve toplam 865 yıl hapis cezasına çarptırılan yapı müteahhidi ve teknik uygulama sorumlusu Hasan Alpargün, kararın bozulması üzerine yeniden yapılan yargılama sırasında mahkemeye heyetine küfretti. Mahkeme heyeti, sanık hakkında ‘hakaret’ sucundan Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.