Arnavutköy’de silahlı saldırı: Berberi dükkanında vurdular

Arnavutköy’de Berber Dükkanında Silahlı Saldırı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Arnavutköy ilçesinde, gece saatlerinde meydana gelen silahlı saldırı sonucunda bir kişi hayatını kaybetti.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Karlıbayır Mahallesi Tahsin Sokak’taki bir berber dükkanına kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırgan, berber Muhammet Deniz’e ateş ettikten sonra hızla olay yerinden kaçtı.

Olayın duyulması üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen harekete geçerek olay yerine intikal etti. Muhammet Deniz’in göğsünden yaralandığı tespit edildi ve acilen hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Deniz kurtarılamadı.

Polis, saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı ve çalışmalarına devam etmektedir.

Ayrıca, saldırganın silahla ateş ettikten sonra kaçış anları, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Detaylar için tıklayınız. (ANADOLU AJANSI)

Related Posts

İsrail’in Gazze’deki askeri operasyonlarını genişletme planına Avrupa’da 6 ülke tepki gösterdi

İspanya, İzlanda, İrlanda, Lüksemburg, Norveç ve Slovenya dışişleri bakanlarından ortak açıklama: “İsrail’in Gazze’deki askeri operasyonlarını genişletme ve Gazze Şeridi’nde uzun süreli bir İsrail varlığı kurma planının açıklanmasından duyduğumuz derin endişeyi dile getiriyoruz. Gazze, Filistin halkına ait olan Filistin Devleti’nin ayrılmaz bir parçasıdır” açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2024 Yılı Yenilenebilir Enerji Yatırımları Toplu Açılış Töreni’ne katıldı. Erdoğan, “Enerji arz güvenliğinin sağlanması hemen her devlet için bir beka meselesi haline dönüşmüştür” açıklamasında bulundu.

Bakanlık İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne 3,7 milyon TL ceza kesti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir’in Tire ilçesinde açık alanda vahşi depolama yaptığı belirlenen İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne 3 milyon 739 bin 452 TL idari para cezası uyguladı.

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın transseksüellere ordu yasağına geçici onay verdi

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın transseksüellere ordu yasağına geçici onay verdi

Matviyenko: Batı’nın üst düzey devlet yetkililerinin Moskova’ya gelmesini engellemek için sahada çalıştığını biliyoruz

Rusya Federasyon Konseyi Başkanı Valentina Matviyenko, : Batı’nın üst düzey devlet yetkililerinin Moskova’ya gelmesini engellemek için sahada çalıştığını açıkladı.

Friedrich Merz Almanya’nın yeni Şansölyesi seçildi

Almanya’da Hristiyan Demokrat Parti Genel Başkanı Friedrich Merz, parlamentoda yapılan ikinci tur oylamada başbakan seçildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir