Abdullah Güler, Sırrı Süreyya Önder’i Hastanede Ziyaret Etti

Ak Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Sırrı Süreyya Önder’i Hastanede Ziyaret Etti

İstanbul – AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’i hastanede ziyaret etti. Onder’in sağlık durumu hakkında Güler, “İlk günden daha olumlu bir duruma gelmesi bizleri sevindiriyor. Halkın gözünde güzel bir iz bırakmıştır. Herkes onu bu şekilde hatırlıyor. Umarım yakın zamanda iyileşir ve meclise geri döneriz” şeklinde konuştu.

TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, 15 Nisan’da akşam saatlerinde kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye başvurmuştu. Siyasilerin Onder’e ziyaretleri devam ediyor. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Onder’i hastanede ziyaret ederek durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, “DEM Parti milletvekilleri ve ailesiyle de görüştük. TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’e acil şifalar diliyorum. Umarım yakın zamanda sağlığına kavuşur ve mecliste tekrar bir araya geliriz. Durum halen ciddiyetini koruyor ancak umudunu yitirmeyen herkes için iyi bir gelişme olarak görüyoruz. Riskler ve farklı senaryolar olabilir ancak şu anda durumunun ilerlediğini gözlemliyoruz. Doktorlarla 5 günlük takip önemli. Bekleyeceğiz, umut edeceğiz. Sırrı bey dayanıklı bir insan. Ülkenin farklı kesimlerinden insanlar, onun için hem üzülüyor hem de dualar ediyor. Umarım en kısa sürede eski sağlığına kavuşur ve mecliste çalışmalarına devam eder. Cumhurbaşkanımız da süreci yakından takip ediyor. Yardım ve desteğimizi sunmaya devam edeceğiz. Dua da büyük öneme sahip” dedi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / ENİS DERDİMENTOĞLU – Genel

Related Posts

Yaza hazırlık: Kilo vermede yapılan en büyük hatalar!

Yaz aylarına yaklaşırken hızlı kilo verme arayışına girenlere uzman uyarısı. Doç. Dr. Merve Bayram, çok düşük kalorili diyetlerin ve detoks uygulamalarının sağlık sorunlarına yol açabileceğine dikkat çekti ve sağlıklı kilo kaybı için dengeli beslenme ve yeterli fiziksel aktivitenin önemini vurguladı.

Her gece çorabını kokladı, akciğeri çöktü! İlk vaka değil: ‘Klozet yanında masum kalır’

Her gece işten gelince çorabını kokluyor, kirli sepetine öyle atıyordu. Bir gece ansızın başlayan öksürük krizleriyle geceyi acilde geçiren adam, akciğerlerinin iflas ettiğini öğrendi! Konuyla ilgili açıklama yapan uzmanlar, korkutucu gerçeği gözler önüne serdi.

Grip mevsimi uzadı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nden (NKÜ) Doç. Dr. Mustafa Doğan, 2025’te grip mevsiminin oldukça uzadığını belirterek, “Mayıs ayının ortalarında olmamıza rağmen hala hatırı sayılır sayıda üst solunum yolları şikayeti ile hastalar hastanelere başvurmakta, sağlık kuruluşlarına başvurarak destek istemekteler” dedi.

İç Dünyamız Artık Görülüp Ölçülebiliyor!

Zihin, beyin ve bedenin ayrı ayrı değil, bir bütün olarak işlev gördüklerini belirten uzmanlar, aralarındaki uyumun, sağlıklı bir yaşamın temeli olduğunu ifade ediyor. 

Özel Gereksinimli Bireyler İçin İlk Eğitim Tamamlandı

Özel gereksinimli bireyler için düzenlenen eğitim başarıyla tamamlandı. İzmir’de gerçekleşen eğitim üç gün sürdü. 

Uzmanı uyardı: 50 yaş sonrasında görme kaybına neden olabilir!

Sarı nokta hastalığı, 50 yaş ve üzerindeki bireylerde sıkça görülen ve görme kaybına yol açabilen ciddi bir göz rahatsızlığıdır. Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Nursal Melda Yenerel, erken teşhisle bu kaybın önüne geçilebileceğini belirtti.