ABD’nin Teksas eyaletinde meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı 67’e yükseldi

Teksas Eyaletindeki Sel Felaketinde Ölü Sayısı 67’ye Yükseldi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde meydana gelen şiddetli seller sonucunda ölü sayısı 67’ye yükseldi. Sel felaketinin ardından bölgede büyük bir yıkım yaşandı.

Yetkililer, sel sularının taşıdığı enkaz altında kalanlar için arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Şiddetli yağışların ve sellerin etkisiyle birçok ev ve iş yeri kullanılamaz hale geldi.

İlk belirlemelere göre 20’den fazla kişi ise halen kayıp durumda. Kurtarma ekipleri, kayıp olanların bulunması için yoğun çaba harcıyor.

Sel felaketinin yol açtığı maddi zararın ise henüz tespit edilemediği ifade edildi. Bölgede sel sonrası yeniden yapılanma çalışmaları hızla devam ediyor.

Yetkililer, bölgede ikinci bir sel felaketine karşı da vatandaşları uyardı. Yağışların devam ettiği bölgede, sel riskinin sürdüğü belirtiliyor.

Sel felaketinin yaşandığı bölgelerdeki vatandaşlar ise zor günler geçiriyor. Yardım kuruluşları ve gönüllüler, mağdur olanlara destek olmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Related Posts

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.

Rapor: Pentagon, “savaş ve silahları finanse etmek” için özel silah şirketlerine 2,4 milyon dolar sağladı

İngiltere menşeli yayıncı The Guardian’a özel olarak sunulan çalışmada, özel silah şirketlerine aktarılan fonlar ön plana çıktı

ABD – Meksika sınırında kaçak silah alarmı

Meksika Savunma Bakanlığı ve Federal Başsavcılık tarafından Kongre’ye sunulan rapora göre, Kasım 2024 ile Mayıs 2025 arasında ABD’den Meksika’ya giren yasa dışı silahların yüzde 43’ü Teksas sınır geçişlerinden yapıldı. Bu dönemde 5 bin 869 ateşli …

Anne vahşetinde kan donduran itiraflar: Dondurucudaki bebekle yaşamışlar

Ankara’da derin dondurucuda cesedi bulunan erkek bebeğin annesinin, ‘Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti’ suçundan cezaevinde bulunan ev sahibi Gözde İ. (31) olduğu belirlendi.

Meksika’da gizli mezarların bulunmasının ardından yetkililer bölgede inceleme başlattı

Meksika’da Gizli Mezarlar Bulundu! Yetkililer İnceleme Başlattı Meksika’nın Xalapa kentinde bulunan gizli mezarlar, bölgede büyük bir şok etkisi yarattı. Yetkililer, bu keşif sonrası derhal bölgeyi incelemeye aldı….

AKP’li belediye başkanının “torpil” listesine SÖZCÜ ulaştı

Aksaray’ın AKP’li eski Eskil ilçe Belediye Başkanı Necati Belgemen, halefi mevcut Belediye Başkanı Mustafa Zavlak’a belediyede işe alımlarla ilgili sert tepki gösterdi. Belgemen, AKP’li Başkan Zavlak’ın belediyeye eş, dost ve akrabalarını aldığını söyledi. AKP’li Başkanın gündeme getirdiği işe alınanların listesine SÖZCÜ ulaştı.