Rezan Epözdemir’in gözaltı süresi uzatıldı

Münevver Karabulut, Pınar Gültekin ve Mattia Ahmet Minguzzi cinayet davalarında mağdur ailelerin avukatlığını üstlenen Rezan Epözdemir, hakkında yürütülen iki ayrı soruşturma kapsamında bu pazar günü erken saatlerde gözaltına alındı.

Epözdemir, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla başlatılan soruşturma kapsamında 3 gündür gözaltında.

GÖZALTI SÜRESİ UZATILDI

Başsavcılık, gözaltı süresinin bir gün daha uzatılması talimatı verdi.

Epözdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bir avukatın kendisine kumpas kurduğunu öne sürdü.

Ünlü avukatın polislere telefonunun şifresini vermediği iddia edildi.

Related Posts

Çerçioğlu rozeti taktı: Ve AKP CHP’yi yakaladı

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li başkanı Çerçioğlu’nun AKP’ye geçişinin ardından iki partinin de elindeki büyükşehir sayısı eşitlendi.

112 personeline gelen acı çağrı: Oğlunun ölüm haberini aldı

Diyarbakır’da sulama kanalına giren 15 yaşındaki Muhammed Ronahi Gültekin boğularak hayatını kaybetti. Öte yandan, hayatını kaybeden Gültekin’in 112 Acil Çağrı Merkezi personelinin oğlu olduğu, acılı babanın ekipleri bölgeye kendi yönlendirdiği ortaya çıktı.

Canına kıymak için çatıya çıktı sanıldı, gerçek bambaşka çıktı

Avcılar’da kaldığı 4 katlı binanın çatı katında ağladığı farkedilen kadını görenler, intihar girişiminde bulunduğunu düşünerek polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Çatıya çıkarak kadına ulaşan ekipler, kaçak göçmen olduğunu öğrendi. Fas uyruklu olduğu ve kimliğinin olmadığı öğrenilen kadın işlemlerinin ardından sınırdışı edildi.

Güney Sudan, İsrail basınındaki “Gazze” iddialarını yalanladı

Güney Sudan, Gazze’deki Filistinlilerin Güney Sudan’a yerleştirilmesi için İsrail ile görüşmeler yürüttüğü yönündeki İsrail basınında yer alan haberleri yalanladı.

Muğla’da feci kaza: Bir ölü, iki yaralı

Muğla’da iki otomobilin kavşakta kazada Osman Köse hayatını kaybetti, iki kişi de yaralandı.

Ukraynalıların savaş hakkında fikri değişti: 3 yılda keskin fark

Ukraynalıların çoğu artık savaşmak değil çatışmaların müzakereyle sona erdirilmesini istiyor. Anketler, savaşın başladığı üç yıl öncesinden bu yana yaşanan keskin değişimi gözler önüne serdi.