Mossad operasyonunda 1 gözaltı: İHA’lar hakkında bilgi sızdırıyordu

İran’da İsrail’in Mossad İstihbarat Birimi İçin Çalışan Bir Kişi Tahran’da Gözaltına Alındı

İran’da İsrail dış istihbarat birimi Mossad için çalıştığı iddia edilen bir kişi, Tahran metrosunda gözaltına alındı.

İran resmi haber ajansı IRNA’ya göre, Polis Sözcüsü Said Muntazerulmehdi konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Muntazerulmehdi, “Tahran’da dron ve mini insansız hava araçları (İHA) üreten ve ülkenin hava savunma sistemlerine dair bilgi toplayarak askeri ve hassas bölgelerin konumlarını Mossad’a ileten bir kişi gözaltına alındı.” dedi.

İranlı yetkili, söz konusu kişinin Tahran metrosunda yakalandığını belirtti.

Related Posts

Piyasaya göre CHP’ye ilişkin süreç siyasette belirsizlik, ekonomide kırılganlık yaratacak: Ekonomide ‘butlan’ endişesi

CHP kurultayına ilişkin davada çıkacak karar, yalnızca siyaseti değil piyasaları da etkiliyor. Ekonomistler, “mutlak butlan” yönünde bir kararın döviz kurunu zıplatabileceği, yatırımcı güvenini sarsabileceği ve ekonomi yönetimini yeni bir sınavla karşı karşıya bırakabileceği uyarısında bulunuyor.

Netanyahu’dan Trump’a: Orta Doğu’yu büyük yapacağız!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, yolsuzluk davasında kendisine desteğini yineleyen ABD Başkanı Donald Trump’a teşekkür etti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Netanyahu, “Bir kez daha teşekkürler, Donald Trump. Birlikte Orta Doğu’yu …

Antalya halı tarlasına döndü

Antalya’da araziler, yazın kavurucu sıcağında halı tarlasına dönüşüyor. Türkiye’nin dört bir yanından toplanan, güneşe serilerek solgun ve pastel tonlara büründürülen halılar, başta ABD ve Avrupa ülkeleri olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. 100 yıl önce dokunmuş koleksiyon değeri taşıyan nadide halılar ise 8 bin dolara kadar alıcı buluyor.

Erdoğan’dan Hürmüz Boğazı açıklaması: ‘Bölgemizdeki gerilimler güvenli ulaştırma güzergahlarının önemini hatırlattı’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni ulaştırma koridorlarının önemli olduğunu vurgulayıp “Hürmüz Boğazı’nın kapatılması ihtimali bunu gösterdi.” dedi.

Mossad’dan ateşkesin sınırlarını zorlayan tehdit: ‘O sesi duyarsanız, kaçın’

Mossad, İran halkına dikkat çeken bir çağrıda bulunarak Devrim Muhafızları’ndan uzak durmalarını istedi. İsrail istihbaratı, olası hava saldırılarına karşı “çim biçme makinesi” sesine kulak verilmesini ve ani telefon trafiği yaşayan kişilerden uzaklaşılmasını tavsiye etti.

CHP’li Enginyurt’tan Erdoğan’ın danışmanına: Hamamcılığa soyunan saray fırıldağı, sultanına köle olmaktan gayri ne işin var?

CHP’li Enginyurt’tan Erdoğan’ın danışmanına: Hamamcılığa soyunan saray fırıldağı, sultanına köle olmaktan gayri ne işin var?