Marmaris’te öğrenci ve velilerden proje okul eylemi

Öğrenci ve Veliler Marmaris’te Eylem Yaptı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan Atatürk Meydanı’nda bir araya gelen öğrenciler ve veliler, önemli bir eylem gerçekleştirdi. Eyleme, CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan, CHP Marmaris İlçe Başkanı Ömer Bozdemir ve Marmaris’teki okullarda görev yapan öğretmenler de destek verdi.

Öğrenciler, ellerinde taşıdıkları dövizlerle dikkat çekti. “Proje değil torpil okulu”, “Terörist değiliz öğrenciyiz”, “Öğretmenime dokunma”, “Öğretmene değil cehalete savaş aç” gibi mesajlar taşıyan öğrenciler, “Hak, hukuk, adalet”, “Karanlığa boyun eğmeyeceğiz”, “Susma sustukça sıra sana gelecek”, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganları attı.

Eylemi gerçekleştiren öğrenciler, sadece öğretmenlerinin haklarını savunmak amacıyla siyasi bir parti hedef almadıklarını belirtti. Yaptıkları açıklamada öğrenciler, “13 öğretmenimize yapılanlara sessiz kalmayacağız” dedi.

Öğrencilerin dile getirdiği diğer önemli noktalar arasında, eğitimdeki niteliği koruma çabaları, usulsüzlüklere göz yummamaları ve adaletsizliğe karşı sessiz kalmama kararlılığı vardı. Öğrenciler, “Burnumuzun dibindeki adaletsizliğe sessiz kalmayacağız” şeklinde açıklama yaptı.

Eylemin ardından öğrenciler sessizce meydandan ayrıldı. Bu olay, sadece Halıcı Okulu’nun değil, tüm ülkenin eğitim sisteminin sorunu olduğunu gözler önüne serdi.

Related Posts

Hindistan ve Orta Asya ülkeleri 2026’ya kadar yol haritasını belirledi

Hindistan-Orta Asya Diyaloğu Dışişleri Bakanları Dördüncü Toplantısı, Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de düzenlendi. Hindistan Dışişleri Bakanı Subrahmanyam Jaishankar’ın ev sahipliğindeki toplantıya Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan, Türkmenistan …

Trump ve Musk arasında meydan savaşI… Çatırdayan ittifak tamamen yıkıldı mı

ABD Başkanı Trump ve kısa süre öncesine kadar yakın müttefiki olan iş insanı Musk sosyal medya üzerinden birbirine girdi. Musk, Trump’a yönelik ağır ifadeler kullanırken, yaşanan tartışma Tesla’nın milyarlarca dolar değer kaybına neden oldu.

AKP’li Başkan’dan CHP’li gençlere ‘İmamoğlu’ tehdidi: ‘Bedeli olur, devletin gözü kulağı her yerde’

Kocaeli’nin Derince ilçesinde CHP’li gençler tarafından yapıştırılan “İmamoğlu her yerde” stickerları, AKP Derince İlçe Başkanı Mustafa Tırpan’ı kızdırdı. Tırpan, sosyal medya üzerinden gençleri açıkça tehdit ederek, ‘Kanunen bedeli olur’ dedi.

Sakarya’da acemi kasaplar hastanelere koştu

Sakarya’da bayramın ilk günü kurbanlarını kesmek isterken kendilerini yaralayanlar, hastanelik oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘Bu hayırlı süreci herhangi bir yol kazasına mahal vermeden inşallah başarıya ulaştıracağız’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatlarının bayramlaşma programı için yayımladığı video mesajında Türkiye Yüzyılı ve Terörsüz Türkiye vurgusu yaptı.

Yandaş medyanın ‘villa iddiası’ balonu da patladı! İBB yayımladı: İşte yalanlar ve gerçekler

Kamuoyuna yansıyan “İSKİ’den ödeme çıkarılarak villa alındı” iddiasına ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İSKİ ile İmamoğlu İnşaat arasında hiçbir doğrudan ihale ya da ticari ilişki bulunmadığını bildirdi.