BUDO’ya ‘olumsuz hava’ engeli: 6 sefer iptal

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden İstanbul-Bursa Deniz Otobüsü Seferleriyle İlgili Duyuru

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ile Bursa arasında işletilen deniz otobüslerinin seferlerinden bazılarının olumsuz hava koşulları nedeniyle gerçekleştirilemeyeceğini duyurdu. Bursa Deniz Otobüsleri’nin (BUDO) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.00 ve 09.30’daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferleri ile 08.00 ve 10.30’daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri iptal edildi.

Ayrıca, 09.30 Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas) seferi ile 10.00 Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferinin de aynı nedenle gerçekleştirilemeyeceği bildirildi. (AA)

Related Posts

Eski eşini bıçaklayıp kardeşine fotoğrafını atmış

İzmir’in Çiğli ilçesinde bir ay önce boşandığı Halil Tezkorkmaz (46) tarafından bıçaklanarak öldürülen Demet Akarsu’nun (45) ablası Dilek Hınıslı (47) Tezkorkmaz’ın kardeşini öldürüp, fotoğrafını kendisine gönderdiğini belirtip, “‘Demet öldü, sıra sizde’ dedi. Kardeşimi öldürüp, fotoğrafını attı” dedi.

26 ilde FETÖ operasyonu: Çok sayıda tutuklama var

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ’ye yönelik 26 ilde düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 77 kişiden 56’sının tutuklandığını, 21’i hakkında adli işlemlerin sürdüğünü bildirdi.

Destici’den Mattia Minguzzi Ailesine Ziyaret

BBP Genel Başkanı Destici, Kadıköy’deki bıçaklı saldırıda ölen Mattia’nın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Kabine Toplantısı başladı: İşte masadaki başlıklar…

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

Zaynutdinov, Beşiktaş’a veda etti: “Formayı gururla taşıdım”

Beşiktaş’tan Dinamo Moskova’ya giden Bakhtiyor Zaynutdinov, veda mesajı yayımladı.

Beşiktaş’ta ayrılık resmen açıklandı: Yeni takımı da duyuruldu

Beşiktaş, Bakhtiyor Zaynutdinov’un ayrılığını ve yeni takımını resmen duyurdu.