Özel hastanede bebeklere kötü muamele iddiası: İnceleme başlatıldı

İstanbul’daki Özel Hastanede Şok İddialar Ortaya Atıldı!

Bir özel hastanede çalışan doktor Ali Osman Önder, anne adaylarının erken doğum yapması için zorlama yapıldığını sosyal medya üzerinden video çektirildiğini iddia etti. Sağlık Bakanlığı konuyu soruşturuyor.

Yeniyüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde görevli doktor Emrah Ergün ise sosyal medyada yeni doğan bebeklere kötü muamele yapıldığını iddia etti.

Doktor, kadınların zorlanarak erken doğuma alındığını, sezaryenle doğum yapmalarına zorlandıklarını ve karşı çıktıklarında tehdit edildiklerini ileri sürdü.

Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıklayarak, “Sosyal medyada bir özel sağlık kuruluşunda çalışan doktorun iddialarını içeren durum İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından titizlikle incelenmektedir. İdari ve hukuki süreçler sürmektedir. Kamuoyuna duyurulur.” dedi.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

Türkiye’ye inecekti: ‘Acil’ koduyla geri döndü

İngiltere’nin Liverpool kentinden Bodrum’a gitmek üzere havalanan easyJet uçağı, kalkıştan kısa süre sonra ‘acil durum kodu’ vererek geri döndü.

Kulis: PKK’nın silah bırakma görüntülerini önce Saray izleyecek

Korkusuz yazarı Can Coşkun, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın DEM Parti heyetiyle önümüzdeki hafta yapacağı görüşme öncesi dikkat çeken bir kulis bilgisi paylaştı.

Eyüpsultan’da ikiye bölünen otomobil sürücüsünün feci sonu

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde gece yarısı meydana gelen trafik kazası yürekleri burktu. Topçular Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde seyir halindeki bir otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yol ortasındaki aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle adeta ikiye bölünen araç hurdaya dönerken, sürücü olay yerinde yaşamını yitirdi.

ABD: Eğer Gazze’de ateşkes olursa, açıkçası herkesin kabul ettiği unsurlar olacak

ABD: Eğer Gazze’de ateşkes olursa, açıkçası herkesin kabul ettiği unsurlar olacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan ÖTV zammına ilişkin açıklama

Katıldığı canlı yayında açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ÖTV zammının henüz karara bağlanmadığını ve yarınki enflasyon rakamlarının ardından değerlendirileceğini söyledi.

İran’dan çok konuşulacak nükleer hamlesi: Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan onayladı

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) ile iş birliğinin askıya alınmasına ilişkin yasayı resmen onayladı. Pezeşkiyan, İran Atom Enerjisi Kurumu, Yüksek Ulusal Güvenlik Konseyi ve Dışişleri Bakanlığı’na hitaben …