Skip to content
-
Subscribe to our newsletter & never miss our best posts. Subscribe Now!
  • https://www.facebook.com/
  • https://twitter.com/
  • https://t.me/
  • https://www.instagram.com/
  • https://youtube.com/
Otobushaber

Otobushaber son dakika haber merkezi

Otobushaber

Otobushaber son dakika haber merkezi

  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
Subscribe
Close

Search

Eğitim

Semih Yalçın’dan Bülent Arınç’a Sert Yanıt: “Şeytanla Ortaklığı Seçti!”

By Can Koç
15 Mayıs 2026 1 Min Read
Semih Yalçın’dan Bülent Arınç’a Sert Yanıt: “Şeytanla Ortaklığı Seçti!” için yorumlar kapalı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’a yanıt vererek, “Siyasi eleştirinin sınırlarını aştı ve şeytanla ortaklığı seçti” ifadelerini kullandı. Arınç’ın kendisine yönelik yaptığı açıklamalara sosyal medya üzerinden karşılık veren Yalçın, Arınç’ı “şahsi saldırı” ve “fitne” ile suçlayarak, “Siyaset arenası, şikayet ve sızlanma yeri değildir” dedi.

Yalçın, bir önceki gün Arınç’ın kendisine “Şaribül leyli ven nehar” sözleriyle verdiği yanıta tepki gösterdi. Yalçın, “Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç’ın, ‘bilge politikacı’ maskesinin altında yatan kibir ve büyüklük kompleksi, son tartışmayla açığa çıktı. Siyasi eleştirilerim, Arınç’ın egosunu sarstı ve gerçek yüzünü ortaya koydu” dedi.

Yalçın, Arınç’a yönelik mevcut eleştirilerinin üç temel sebebini sıraladı: İlk olarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin terörsüz bir Türkiye hedefini küçümsemesi; ikincisi, bir Müslüman olarak nifak ve fitne yayma çabalarına karşı çıkmak; üçüncüsü ise Arınç’ın “Fâsıkü’l leyl ü ve’n-nehar” rolünü üstlenmeyi bırakması gerektiğini hatırlatmak.

Yalçın, Arınç’ın kendisine yönelttiği suçlamaların siyasi eleştiriyi aşarak karalama kampanyasına dönüştüğünü belirtti. Eski Meclis Başkanı’nın, evlat kaybı üzerinden yaptığı yorumlarla merhamet göstermesi beklenirken, kin ve nefret duygularını açığa çıkardığını ifade etti. Yalçın, “Beni itham ettiği ifadelerden daha çirkin bir üslup sergileyerek, kendisini daha da derin bir düşmanlık içinde buldu” şeklinde eleştirilerini sürdürdü.

Bu gelişmeler, MHP ve AKP arasındaki gerilimin daha da tırmanmasına neden olurken, siyasetteki sert söylemler dikkat çekiyor.

Author

Can Koç

Follow Me
Other Articles
Previous

CHP’li Gürer’den 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Mesajı: Çiftçiler Banka Kuyruğunda

Next

Dijital Dünyanın Tehlikeleri: Sosyal Medya Pavyonlarına Dönüşüyor

SON YAZILAR

  • ASELSAN’dan Kritik Başarı: Yerli ve Milli Kızılötesi Dedektörler
  • Son Dakika… Ağustos kira zam oranı belli oldu
  • Diyabetiniz varsa kalbinize dikkat!
  • PS5 için Yeterli RAM Stoğu Var mı?
  • Erdoğan duyurdu: ‘Türkiye Lübnan’da göreve hazır’
  • LÖSEV’li gençlerden gazilere destek: Biz lösemiyle savaştık siz terörle mücadele ettiniz
  • Merkez Bankası’ndan 16 yıl sonra bir ilk
  • Borsa İstanbul’da gong Masfen Enerji için çaldı
  • Yangının acı yüzü gün ağarınca ortaya çıktı… Balıkesir yangınının izleri: Mezarlık ağır hasar aldı
  • Wildberries tesisine İHA saldırısı

Sayaç

Kategoriler

  • Eğitim (967)
  • Ekonomi (72)
  • Haber (365)
  • Sağlık (75)
  • Teknoloji (50)
Copyright 2026 — Otobushaber. All rights reserved. Blogsy WordPress Theme