Skip to content
-
Subscribe to our newsletter & never miss our best posts. Subscribe Now!
  • https://www.facebook.com/
  • https://twitter.com/
  • https://t.me/
  • https://www.instagram.com/
  • https://youtube.com/
Otobushaber

Otobushaber son dakika haber merkezi

Otobushaber

Otobushaber son dakika haber merkezi

  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
Subscribe
Close

Search

Sağlık

Kütahya’da Gençlik Haftası: Turnuvalar ve Eğlencelerle Dolu Bir Etkinlik

By Can Koç
20 Mayıs 2026 1 Min Read
Kütahya’da Gençlik Haftası: Turnuvalar ve Eğlencelerle Dolu Bir Etkinlik için yorumlar kapalı

Kütahya İl Müftülüğü’nün organizasyonu ile Dokuzlar Diyanet Gençlik Merkezi’nde “Gençlik Haftası” etkinlikleri çerçevesinde masa tenisi, langırt ve satranç turnuvaları düzenlendi. Gençlerin sosyal ve kültürel açıdan bir araya gelmelerini hedefleyen etkinlikler, rekabet dolu anların yanı sıra dostluk ve kardeşlik ruhuyla gerçekleştirildi. Turnuvalar sonucunda elde edilen başarılar, ödül töreni ile taçlandırıldı.

Masa tenisi turnuvasında M. Yusuf Çetin birinciliği kazanırken, Koray Kopuk ikinci, İbrahim Civelek ise üçüncü oldu. Langırt turnuvasında Beşir Yunus birinci, Muhammed Gümüş ise ikinci sırada yer aldı. Satranç turnuvasında ise en başarılı isim Enes Sayıbakan olurken, Koray Kopuk ikinci olarak yarışmayı tamamladı.

Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Kütahya Din Görevlileri Derneği Başkanı Turhan Bayatlı, gençlere yönelik anlamlı organizasyonlar düzenlediklerini belirtti. Bayatlı, “Gençlik Haftası dolayısıyla düzenlediğimiz tenis, langırt ve satranç turnuvaları ile gençlerimizin manevi ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Gençlik merkezimizde üniversite gençliğimize maddi ve manevi destek sunmak amacıyla ödül programı düzenledik. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençlerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz,” dedi.

Kütahya’daki gençlik merkezinde yıl boyunca çeşitli sosyal etkinliklerin gerçekleştirdiğini belirten Bayatlı, Ramazan ayı boyunca ney konserleri ve müzik programlarının yanı sıra iftar ve sahur buluşmalarının da düzenlendiğini ifade etti. Ayrıca, Kütahya İl Müftülüğü’nün destekleriyle üniversitede görev yapan ilahiyat akademisyenlerinin gençlerle bir araya gelerek konferanslar verdiklerini ve Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürlüğü yetkililerinin merkezi ziyaret ederek öğrencilere çeşitli yardımlarda bulunduğunu aktardı.

Kütahya’da gerçekleşen bu etkinlikler, gençlerin sosyal hayata aktif katılımını sağlarken, manevi değerlerin de güçlenmesine katkıda bulunuyor.

Author

Can Koç

Follow Me
Other Articles
Previous

Mersin’de 6 Kişinin Katili, Yakalanma Korkusuyla İntihar Etti

Next

Irak’tan BAE’ye İHA Saldırısı: 6 İHA Havada İmha Edildi

SON YAZILAR

  • ASELSAN’dan Kritik Başarı: Yerli ve Milli Kızılötesi Dedektörler
  • Son Dakika… Ağustos kira zam oranı belli oldu
  • Diyabetiniz varsa kalbinize dikkat!
  • PS5 için Yeterli RAM Stoğu Var mı?
  • Erdoğan duyurdu: ‘Türkiye Lübnan’da göreve hazır’
  • LÖSEV’li gençlerden gazilere destek: Biz lösemiyle savaştık siz terörle mücadele ettiniz
  • Merkez Bankası’ndan 16 yıl sonra bir ilk
  • Borsa İstanbul’da gong Masfen Enerji için çaldı
  • Yangının acı yüzü gün ağarınca ortaya çıktı… Balıkesir yangınının izleri: Mezarlık ağır hasar aldı
  • Wildberries tesisine İHA saldırısı

Sayaç

Kategoriler

  • Eğitim (967)
  • Ekonomi (72)
  • Haber (365)
  • Sağlık (75)
  • Teknoloji (50)
Copyright 2026 — Otobushaber. All rights reserved. Blogsy WordPress Theme
Office Lisans Satın Al
beylikdüzü escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort bahçeşehir escort istanbul escort
adana escort
valorant aimbot